POČETNA Vesti dana ( FOTO ) VUČIĆ NA OTVARANJU LIDLA : OVO NIJE OBIČAN DAN,...

( FOTO ) VUČIĆ NA OTVARANJU LIDLA : OVO NIJE OBIČAN DAN, NIJE OBIČNA PRODAVNICA

0
PODELI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, na otvaranju prodavnice lanca Lidl, da ovo nije običan dan i da se ne radi o običnoj prodavnici, jer je ovo dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu.

Foto : Srbija info

„Od trenutka kada je najavljeno da Lidl dolazi u Srbiju koliko puta sam čuo od različitih ljudi da se pravi tolika buka oko obične prodavnice. Ovo nije obična prodavnica, ovo je nešto malo važnije. Zemlja sa takvom ponudom u maloprodaji građanima pruža i izbor da mogu da biraju jeftino, a kvalitetno”, objasnio je on.

Istovremeno, mnogo toga možemo da naučimo od Lidla, posebno u organizaciji rada, logistici i modernom načinu vođenja posla, ne samo trgovinskih lanaca.

Ukazao je, na primer, na najsavremeniji Lidlov logistički centar u Novoj Pazovi, kao i na to da Lidlove prodavnice imaju različite temperaturne zone usklađene sa vrstama robe i proizvoda.

Foto : Srbija info

Vučić je preneo i da je obuka za rad u Lidlu trajala i do dve godine za neke poslove.

Lidl je, kaže, investirao u Srbiju 205 miliona evra, te zaposlio 1.553 radnika.

„Imao sam prilike da razgovaram sa radnicima, oni su nasmejani i zadovoljni. Nadaju se da će moći da napreduju, obezbede budućnost za sebe i svoju decu”, rekao je on.

Vučić je podsetio da su u rad Lidla uključene naše firme, njih 200, i da će se na policama ovog lanca širom sveta naći naši najkvalitetniji proizvodi.

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime