POČETNA Vesti dana VUČIĆ : POČETKOM 2019. IMAĆEMO NAJSNAŽNIJU VOJSKU U REGIONU

VUČIĆ : POČETKOM 2019. IMAĆEMO NAJSNAŽNIJU VOJSKU U REGIONU

0
PODELI

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas renovirane učeničke sobe, čitaonicu i druge prostorije Internata Vojne gimnazije, čija je obnova završena pre desetak dana.

Radovi su počeli u februaru, a tada je ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao da je za prvu fazu obnove izdvojeno više 30 miliona dinara.

U prizemlju internata, od 12. februara do 31. maja, zamenjene su podne ploče na svih 20 učeničkih soba, zamenjeni su svi prozori i vrata i stavljen laminat. Takođe, zamenjeni su unutrašnji i spoljašnji ormani, ukupno njih 160, realizovani molersko-farbarski radovi i zamenjena elektro instalacija u učeničkim sobama, hodnicima, čitaonici i sobi za posete. Uz to, izrađeno je i postavljeno 80 novih učeničkih stolova i stolica, a u izradi se nalazi 80 kreveta za učenike, koji će biti dostavljeni u narednom periodu.

Već početkom naredne godine imaćemo najsnažniju armiju u regionu, rekao je  predsednik nakon obilaska renoviranih prostorija Internata Vojne gimnazije .Dodao je da će građani Srbije uskoro moći da vide koliko nam je vojska snažnija, jača i bolja nego što je bila ranije.

U internatu ima mesta za 516 mesta za učenike Vojne gimnazije i Srednje stručne vojne škole. Sa predsednikom Vučićem Internat gimnazije je obišao i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime