POČETNA Vesti dana VUČIĆEV KABINET: IZMIŠLJOTINE O FORMIRANJU STRANKE U CRNOJ GORI

VUČIĆEV KABINET: IZMIŠLJOTINE O FORMIRANJU STRANKE U CRNOJ GORI

0
PODELI
Foto : Srbija info

U Kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića oštro su demantovali navode u crnogorskim medijima da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke namerava da formira stranku u Crnoj Gori.

“To je puka izmišljotina”, rekli su u Kabinetu predsednika Republike Tanjugu, koji je tražio komentar vesti koja se pojavila u crnogorskim medijima.

Da Vučić razmatra mogućnost formiranja političke stranke ili koalicije u Crnoj Gori objavile su podgoričke “Vijesti”, pozivajući se na neimenovanog sagovornika, koji navodi da je Vučić takvu mogućnost pominjao najbližim saradnicima u Srpskoj naprednoj stranci.

Vijesti spekulišu, pozivajući se na sagovornika, da je ideja da Vučić dobije srpsku stranku, koja bi nakon izbora mogla postati deo široke vladajuće koalicije.

List dalje spekuliše o lošim odnosima između čelnika Demokratskog fronta i predsednika Vučića, a potvrdu za to nalazi i u njegovoj izjavi da je spreman da ugosti predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u Beogradu, “kako bi razgovarali, umesto da se stvaraju problemi i tenzije”.

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime