POČETNA Vesti dana VULIN : IZJAVA ORIĆA DA VUČIĆ ŽELI DA GA UBIJE LAŽ

VULIN : IZJAVA ORIĆA DA VUČIĆ ŽELI DA GA UBIJE LAŽ

0
PODELI
Foto : Srbija info

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je izjava Nasera Orića da predsednik Aleksandar Vučić želi njegovu glavu laž, te da nikoga u Srbiji on ne zanima.

“Nama je stalo do odnosa sa Bošnjacima i do mira u BiH i zato kažem da Naser Orić nikoga u Srbiji ne zanima, samo nas zanima da on bude pravosnažno osuđen”, rekao je Vulin novinarima u Beogradu na predstavljanju rezultata rada Ministarstva odbrane.

On je podvukao da je Orić neosuđeni ratni zločinac, kriminalac, a sada, kaže, i lažov.

“To je laž sa ciljem da se sukobi u BiH i sa Srbijom stvore i uvećaju. On je lice iz krimogene strukture i nije predmet naše službe bezbednosti, jer treba da odgovara pred pravosudnim organima i žao mi je što to nije urađeno”, naveo je ministar.

Kako kaže, Orić je ranije govorio kako često dolazi u Srbiju kod prijatelja sa kojima ide u lov, zabavlja se, a sada govori da u Srbiji žele da ga ubiju.

“Želi da privuče pažnju i da mu se možda dodeli državno obezbeđenje, da ne plaća svoje privatno ili da se zaštiti od svojih prijatelja kriminalaca”, ocenio je Vulin.

On je rekao da iz BiH pre svega treba da odgovore na pitanje ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici, a ne da se bave izjavama ljudi poput Orića.

On je ratni zločinac, nije ratni komandant, već zločinac i kriminalac i lažov”, rekao je Vulin.

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime