POČETNA Vesti dana ( FOTO ) SRBIJA INFO PATROLA : VANREDNO U NOVOJ VAROŠI

( FOTO ) SRBIJA INFO PATROLA : VANREDNO U NOVOJ VAROŠI

0
PODELI
Nova Varoš, Foto : Srbija info

U Novoj Varoši zbog snega je proglašena vanredna situacija. Ivanjička planinska sela su odsečena zbog velikog snega. Na teritoriji Kopaonika, Novog Pazara i Pešteri putari su na terenu sa svom raspoloživom mehanizacijom.

Nova Varoš, Foto : Srbija info

Na području čitave opštine Nova Varoš zbog snega je proglašena vanredna situacija. U Gradu je napadalo pola metra snega u višim predelima i do jednog metra. Sneg i dalje intezivno pada, sve službe su na terenu.

Nova Varoš, Foto : Srbija info

Ivanjička sela na planinama Golija, Javor i Mučanj su odsečena zbog velikog snega. Do njih se može samo terenskim vozilima i motornim sankama. Vetar na lokalnim putevim stvara nanose i do pola metra.

Nova Varoš, Foto : Srbija info

Tim za spasavanje u vanrednim situacijama i ivanjički Crveni krst udaljenim staračkim domaćinstvima dopremaju hranu i lekove. Naša ekipa je bila zaglavljena u snegu na putu ka selu Močioci kod Ivanjice.

Nova Varoš, Foto : Srbija info

Zbog snega koji od jutros pada na teritoriji Kopaonika, Novog Pazara i Pešteri putari su na terenu sa svom raspoloživom mehanizacijom.

Svi putevi su prohodni, ali na putevima druge i treće kategorije ima raskvašenog snega, pa je obavezna upotreba zimske opreme.

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime