POČETNA Vesti dana NAJ NJUŠKA BEOGRADA 2018 : BIRA SE NAJLEPŠA KUCA

NAJ NJUŠKA BEOGRADA 2018 : BIRA SE NAJLEPŠA KUCA

0
PODELI

BEOGRAD – Kinološko društvo Novi Beograd treći put ispred Štark Arene organizuje,  6. oktobra ,  dva kinološka događaja.

Naj Njuška Beograda – izbor za najlepšu kucu glavnog grada, priredba je na koju mogu da se prijave vlasnici svih mešanaca i rasnih pasa iz Srbije i regiona. Kuce i njihovi vlasnici učestvuju u veselim kategorijama : Naj par dete i pas, Naj šmeker-šmekerka, Naj pogled, najumiljatiji pas, starost 3-15 meseci, preko 15 meseci, veterani.

Treća specijalizovana izložba belgijskih ovčara je takmičenje kojim se Srbija može pohvaliti jer je jedina zemlja bivše Jugoslavije u kojoj se takvo takmičenje održava. Organizatori očekuju da budu dobri domaćini stranim i domaćim takmičarima, vlasnicima belgijskih ovčara, a svi će uživati u lepoti sva 4 varijeteta belgijskih ovčara. Ove godine, kako podsećaju, obeležava se 30 godine od zvanične registracije prvog belgijskog ovčara u Srbiji.

Organizatori najavljuju pravi porodični događaj, a osim glavnog programa neizostavan je i onaj prateći, modna revija i ples.

 

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime