POČETNA Vesti dana PALA GRUPA NARKO-DILERA, DROGU PRODAVALI U BEOGRADSKIM RESTORANIMA

PALA GRUPA NARKO-DILERA, DROGU PRODAVALI U BEOGRADSKIM RESTORANIMA

0
PODELI
foto: pixabay

Pet osoba uhapšeno je zbog postojanja osnova sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni su M. V. (1992), N. Dž. (1994), N. I. (2000), J. I. (1980) i A. M. (1999), svi iz Beograda, dok se za još jednom osobom traga.
Sumnja sa da je ova organizovana kriminalna grupa, sa M. V. na čelu, u dužem vremenskom periodu na teritoriji beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Oni su, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rentakar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbeđenja ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Akciju su sproveli pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime