POČETNA Vesti dana POJAČAN SAOBRAĆAJ, NEMA ZADRŽAVANJA NA GRANICAMA

POJAČAN SAOBRAĆAJ, NEMA ZADRŽAVANJA NA GRANICAMA

0
PODELI
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uoči prvog vikenda u julu moguć je veći broj vozila na pojedinim graničnim prelazima, pojačan saobraćaj na Koridoru 10 ka Bugarskoj i Severnoj Makedoniji, kao i na magistralama koje vode ka Crnoj Gori i jadranskoj obali, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zbog mogućih povremnih kratkotrajnih letnjih pljuskova koji na pojedinim deonicama mogu uslovljavati vlažne ili mokre kolovoze, vozačima će biti potreban veći oprez za volanom.

Auto-moto savez Srbije preporučuje vozačima da duža putovanja počnu u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima, budući da je saobraćaj pojačan, a temperature u najtoplijem delu dana mogu biti iznad 30 stepeni.

Na naplatnim stanicama u Srbiji ovog jutra nema zadržavanja, a prema poslednjim informacijma Uprave granične policije nema zadržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš čekaju 360 minuta, a na Batrovcima na izlazu 240 minuta.

Iz Auto-moto saveza Srbije podsećaju da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

ODGOVORI

Molimo vas unesite komentar
Ukucajte vaše ime